Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Sydnytt “glömmer” (SD) 16%

I Sydnytts sändning 18.10 redovisas väljarsympatierna i Skåne, men Sydnytt har bara sju partistaplar! Kanske gick det FÖR bra för Sverigedemokraterna, som ökat sitt stöd från 9 procent till 16 procent, alltså nästan en fördubbling jämfört med senaste undersökningen.

Typiskt fulmedia att utelämna resultatet när det går bra för Sverigedemokraterna och detta var ju en fantastiskt bra siffra! Jag skulle gissa att det kommer rätt många anmälningar till granskningsnämnden om brist på opartiskhet p g a detta! Det är väl ungefär så här det går till i diktaturer som Nordkorea när man vill undanhålla information från invånarna.

Sydnytt kröp dock tydligen  till korset redan i 19.15-sändningen och hade med Sverigedemokraternas stapel och t o m en intervju med oppositionsrådet Jens Leandersson (SD) samt diskussion med en statsvetare om Sverigedemokraternas framgångar. Snacka om att göra en pudel!

Sydnytt "glömmer" (SD) 16 %

1 comment to Sydnytt “glömmer” (SD) 16%

  • Fd K-a-bo

    Skylten med bara sju staplar är ett strålande exempel på att dagens sk “journalister” inte ens behärskar de grundläggande reglerna inom skrivkonsten.
    En av de viktigare är: “Ljug inte om det som går att kontrollera!”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>