Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Digitalt informationsmöte

Sedan pandemin avslutades har det inte varit varken digitala förmöten eller sammanträden som hållits digitalt i Arbetsmarknadsnämnden. Idag blev det dock ett extrainsatt digitalt informationsmöte på förmiddagen för att delge information som skulle bli officiell under dagen. Vi var drygt ett tiotal som deltog på det korta mötet och på torsdag samlas hela nämnden i kommunhuset. Jag tycker det fungerar mycket bra med digitala möten och vissa andra nämnder i Karlskrona kommun håller fortfarande åtminstone sina förmöten inom partigrupperingarna digitalt. Nedan en bild på kommunplattan och några av oss som var med idag på förmiddagen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>