Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Ullenhag vs. Åkesson i Lund

Här kommer hela kvällens debatt mellan integrationsminister Erik Ullenhag (FP) och Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson som just avslutats i Lund. Det är en och en halv timme, men det går att hoppa i klippet nedan!

Nu har jag lyssnat på hela debatten och Jimmie Åkesson var som vanligt helt lysande, medan Erik Ullehag i stort sett bara upprepade alla floskler man får höra i alla debatter där han är med. Kul var här att Jimmie Åkesson i sitt första inlägg (07.10) talade om exakt vilka floskler åhörarna skulle få höra från Ullenhag och jag tror faktiskt man fick höra allihop under debattens gång.2 comments to Ullenhag vs. Åkesson i Lund

  • Tjalle

    Jag tycker det är lite olyckligt när Ullehag pratar om “den syriska trebarnsmamman, en människa av kött och blod”, som Sverige måste rädda (i Sverige) men samtidigt envisas med att strunta i cirka hundra dylika (också “av kött och blod”) som inte lyckats ta sig till Sverige och således inte verkar ha någon som helst rätt att bli räddade !

    Jag tycker också att det är lite konstigt när Ullehag avkräver Åkesson lösningar på av Alliansen allena skapade problem ???

  • Karlskronabloggen

    Ja, det är väl en taktik sjukklöverpolitiker och gammelmedier har att ständigt hänvisa till “ömmande” fall av människor som på något mirakulöst sätt lyckas ta sig till Sverige, men helt struntar i de som är kvar i hemlandet och som skulle behöva ännu mer hjälp.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>