Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Sten A. Petersson – “Betjäntens pojke”

Idag började försäljningen av Sten A. Peterssons bok “Betjäntens pojke” i Föreningen Gamla Carlscronas föreningslokal på Alamedan 11. Det var ingen större tillströmning av folk efter nattens och dagens snöfall, så förmodligen stannade många som bor utanför stan hemma och det är säkert många som inte fått på vinterdäcken än, vilka måste vara på sedan igår om det är vinterväglag. Dagens bild får bli på Sten då han visar upp sin bok, som jag tycker är ett riktigt praktverk som är mycket välskriven och innehåller 400 unika bilder från Karlskrona.

Sten A. Petersson med sin bok "Betjäntens pojke"

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>