Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Sofia Bothorp (MP) om flyktingmottande

Många av Sveriges kommuner, med Växjö i spetsen, börjar nu säga nej till att ta emot fler av det som i nästan alla gammelmedier kallas “flyktingar” och Migrationsverket har bara platser till ungefär hälften av de som beräknas komma under 2013. Alla fem Blekingekommuner har följt efter och menar att det inte fungerar längre av ekonomiska skäl. Här ett kort inslag med inslag från Karlskrona och där Sofia Bothorp från Miljöpartiet och styrande Femklövern uttalar sig i frågan.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>