Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Mediadrevet mot SD fick motsatt effekt!

De senaste två veckorna har det varit ett enormt mediadrev mot Sverigedemokraterna, först efter en två år gammal film och sedan efter Lars Isovaaras snedrullande hem från krogen mitt i natten. Jimmie Åkesson och övriga partitoppar har dock skött detta riktigt bra och i alla opinionsmätningar efter den första händelsen har Sverigedemokraterna stigit till nya rekordnivåer, som mest 12,3 procent i en mätning. Partiet har också under dessa två veckor fått mer än 1500 nya medlemmar, vilket de nog kan tacka det absurda mediadrevet för och som gjorde att fler och fler “tog steget ut ur garderoben” och blev medlemmar!

Avpixlat: “SD:are tackar Expressen och Aftonbladet för nytt medlemsrekord

Avpixlat - Ocensurerade nyheter på internet

Jag tycker även Avpixlat ska tacka Expressen, Aftonbladet, Sveriges Television, TV 4, Sveriges Radio o s v för den ovärderliga reklam sajten fått under dessa två veckor. Avpixlat har ju nämnts i många sammanhang och folk som inte kände till sajten har blivit nyfikna och gjort ett besök och jag gissar de flesta blir kvar som läsare efter att ha upptäckt var man kan läsa ocensurerade nyheter om tillståndet i Sverige. Jag besöker själv givetvis Avpixlat många gånger varje dag och som jag ser det verkar det vara ungefär en femtioprocentig ökning av antalet samtidiga besökare och Avplixlat vädjar nu om nya donationer för att kunna hålla samma höga klass på sajten som tidigare, vilket verkar ha fallit i god jord hos läsarna om man ska tro alla kommentarer. Helt klart är det så att Avpixlat och liknande sajter behövs som motvikt till de gravt censurerade svenska gammelmedierna.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>