Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Jimmie Åkesson i staun

För egen del blev det inget besök på Stortorget idag så Dagens Bild lånar jag från Sverigedemokraterna i EuropaparlamentetFacebook. Partiledare Jimmie Åkesson är ute på Sverigeturné och idag var det besök i tre Blekingestäder under Blekingerundan. Här flankeras Jimmie av deltagarna i den aktivitetsgrupp i SD Karlskrona som arbetat med denna aktivitet och i bakre raden skymtar vi även Karlskronaprofilen Richard Jomshof, riksdagsman och ordförande i Justitieutskottet i Sveriges Riksdag. De två i grönt som står på varsin sida om Jimmie är kommunalrådet Christopher Larsson och politiske sekreteraren Ville Alm i Karlskrona kommun.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>