Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Fina folierade elskåp

Igår började en del elskåp runt om på Trossö att folieras med kopior av fina gamla vykort från Karlskrona. Det är ett samarbete mellan Karlskronaalliansen och Karlskrona kommun och det finns i dagsläget sex bilder i olika storlekar som folieras runt de tråkiga elskåpen. Jag antar att bilder kommer upp efterhand, men här kommer två lånade bilder på skåp som redan är dekorerade. Så håll ögonen på ett elskåp nära dig så kanske det kommit upp en bild där!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>