Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Inga inlägg i januari

Tyvärr blev det inga inlägg i Karlskronabloggen under januari månad, till största delen beroende på nästan två veckors inläggning på lasarettet. Får se hur det känns framöver och jag har fortfarande inte bestämt hur jag ska göra med bloggen, fortsätta som tidigare i lite mindre omfattning eller lägga ned.

3 comments to Inga inlägg i januari

 • Bernt

  Jag vill gärna att du fortsätter om du kan och har orken. Kollar varje dag om det tillkommit något nytt så nu började jag bli orolig på riktigt om det hänt något. Krya på dig.
  /Bernt

 • Karlskronabloggen

  Tack Bernt! Ja, jag ska försöka hålla igång bloggen så gott jag kan framöver! Idag var första dagen jag var på något möte sen jag blev sjuk i början av januari. Konditionen är kass, men jag klarade en heldag som nämndeman utan större problem och kunde även promenera hem med visst besvär. Det känns som det blir bättre och bättre!

 • Bernt

  Skönt att höra!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>