Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Dagens manifestation

Liksom förra måndagen blev det inget besök vid dagens manifestation för Ukraina Klaipedaplatsen. Gör därför som förra måndagen och illustrerar med en skärmdump från Janne Sjöholms (SD) korta film. Efter att Peter Glimvall hållit en kort presentation av talaren tog Ulla Ståhl från Rotary över. Hon höll ett utmärkt tal och berättade om de olika Rotaryklubbarna i Karlskrona och deras hjälparbete på olika sätt och här givetvis med fokus på Ukraina.

Andre vice ordförande i kommunfullmäktige (även engagerad i Rotary) Peter Glimvall (M) skymtar längst till vänster och med ryggen mot kameran bl a kommunalråden Börje Dovstad (L) och Magnus Larsson (C).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>