Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Manifestation för Ukraina

Dagens Bild i Karlskronabloggen blir tre bilder från Klaipedaplatsen strax efter klockan 12.00. Ett drygt hundratal representanter för samtliga kommunens åtta partier hade samlats för att delta i en manifestation för Ukrainas befolkning med anledning av den ryska invasionen av landet. Korta tal hölls av kommunfullmäktiges ordförande Gunilla Ekelöf (L) och andre vice ordförande Peter Glimvall (M).

Kommunfullmäktiges ordförande Gunilla Ekelöf (L) höll ett kort tal inför de församlade politikerna och övriga lyssnare. Gunilla träffar jag för övrigt ofta i Karlskrona-Aspö pastorat, främst vid möten i kyrkorådet med tillhörande underliggande organ.

Andre vice ordförande i kommunfullmäktige är Peter Glimvall (M) och även han höll ett bra tal om den ohållbara situationen i Ukraina. Peter träffar jag lite då och då i nämndemannarummet vid Blekinge Tingsrätt i rådhuset och ibland sitter vi som nämndemän i samma mål.

En översikt av Klaipedaplatsen från söder under måndagens manifestation! I förgrunden till höger skymtar Socialdemokraternas politiske sekreterare Lars Brissmalm skynda fram med mobilen i handen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>