Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Mycket bra Luai och Richard!

“Sverige möts” är ett rätt nytt debattprogram och Karlskrona– och Sturköprofilen Richard Jomshof fick en del kritik för några av sina inlägg. Jag förstår inte kritiken överhuvudtaget, det är ju samma inställning som Sverigedemokraterna haft hela tiden. Sen bryter gammelmedierna ut Richards uttalande “Islam är en avskyvärd ideologi och religion” och tar bort “ideologi” från citatet.

Trams av de partiledare som kritiserade men fantastiskt bra inlägg av Richard och även Luai Ahmed som flytt från Jemen gjorde kanonbra inlägg. liksom sociologen Göran Adamson. Varför Gudrun Schyman var inbjuden till debatten övergår mitt förstånd. Hela den timslånga debatten finns att se på SVTplay, men här nedan några korta klipp.

1 comment to Mycket bra Luai och Richard!

  • Tritonen

    Kommunisterna har väl traditionellt avfärdat religion som ”opium för folket”, men gör tydligen ett undantag för islam!?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>