Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Ingen uppdatering på länge

Får be om ursäkt för att det var så länge sedan Karlskronabloggen uppdaterades! Det beror dels på att jag lagt tid åt en “ny” Facebooksida, men till största delen på att jag inte varit helt frisk. När jag kollat mitt blodtryck har det varit OK, men vilopulsen har varit fullständigt uppåt väggarna. Normal vilopuls är under 60, men senaste veckan har den legat på 85-100 vilket gjort att jag blivit genomtrött för minsta ansträngning.

Nåväl, idag blev det besök på Trossö vårdcentral med massor av provtagningar och på gränsen att det blev vidare transport till lasarettet. Vi avvaktar dock svaren på alla blodproven som bör komma under morgondagen. En liten ask medicin blev det också så jag hoppas den hjälper tills vidare.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>