Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Bullens hos SD Karlskrona

Trots konkurrens från “Marindagen” var det full fart på Stortorget vid SD Karlskronas valstuga! Massor av människor som kom för att prata eller få en “Bullens korv” från gruppledaren och ordföranden Christopher Larsson. “Stoffe” passade samtidigt på att fråga alla som ville ha korv om vilken de tycker är den viktigaste valfrågan och de svar jag hörde var ungefär de förväntade.

Det var även besökare vid övriga sju valstugor, men alla dagar jag har varit på torget vid valstugorna har det helt klart varje dag varit flest besökare vid SD Karlskronas stuga och enbart positiva besökare, med ett enda undantag i form av en man som uppträdde hotfullt och blev fotograferad, men det var ingen jag känner igen.

Bullens hos SD Karlskrona

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>