Arkiv

Bokbörsen

Allt handlar om SD på Gotland

Intressant att följa alla debatter i olika sociala medier de första tre dagarna i Almedalen och gemensamt hittills är att ALLT handlar om Sverigedemokraterna. Det verkar råda närmast panik bland sjuklöverpartierna och gammelmedierna och i morse var det dags för Jan Björklund (L) att i stället för att prata om sin egen politik koncentrerade sig på att SD vill lämna EU. Han utmanade t o m Jimmie Åkesson (SD) på fyra debatter i frågan under valrörelsen med anledning av att SD vill ha en ny folkomröstning om EU.

Jag vet inte om Sverigedemokraterna ens behöver sin egen dag i Almedalen detta år, för det är deras frågor som tas upp både i partiledartalen och i alla intervjuer. Vi är t o m tillbaka på sandlådestatadiet från 2010 när LO-bossen Karl-Petter Thorwaldsson hoppar av en debatt i Expressen-TV eftersom Paula Bieler (SD) får vara med och leka. Märkligt att de aldrig lär sig att sådant trams enbart gynnar Sverigedemokraterna.

Allt handlar om SD på Gotland

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>