Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Allt handlar om SD på Gotland

Intressant att följa alla debatter i olika sociala medier de första tre dagarna i Almedalen och gemensamt hittills är att ALLT handlar om Sverigedemokraterna. Det verkar råda närmast panik bland sjuklöverpartierna och gammelmedierna och i morse var det dags för Jan Björklund (L) att i stället för att prata om sin egen politik koncentrerade sig på att SD vill lämna EU. Han utmanade t o m Jimmie Åkesson (SD) på fyra debatter i frågan under valrörelsen med anledning av att SD vill ha en ny folkomröstning om EU.

Jag vet inte om Sverigedemokraterna ens behöver sin egen dag i Almedalen detta år, för det är deras frågor som tas upp både i partiledartalen och i alla intervjuer. Vi är t o m tillbaka på sandlådestatadiet från 2010 när LO-bossen Karl-Petter Thorwaldsson hoppar av en debatt i Expressen-TV eftersom Paula Bieler (SD) får vara med och leka. Märkligt att de aldrig lär sig att sådant trams enbart gynnar Sverigedemokraterna.

Allt handlar om SD på Gotland

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>