Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Sverigedemokraterna 1 maj

Sverigedemokraterna Karlskrona fanns på Stortorget 1 maj för sjunde året i rad och man kan onekligen konstatera att både antalet fritidspolitiker som medverkar och antal besökare ökat enormt under dessa sju år. I år fanns hela 18 av de 41 fritidspolitiker som finns på kommande valsedel till kommunalvalet i Karlskrona på plats. Nedan kommer ett bildspel från dagen, tyvärr kom inte alla medverkande med på tillräckligt bra bilder, men nedan kommer de bättre bilderna.

Sverigedemokraterna 1 maj 2018

Redan innan klockan slog 11.00 hade en del besökare noterat att det fanns gratis korv med bröd. Här ser vi Camilla Karlman och Ola Ulvås spanar ut över Stortorget. I bakgrunden diskuterar Margaretha Jonasson med Birgitta Stenberg.

Sverigedemokraterna 1 maj 2018

Marathonlöparen, biodlaren och schackspelaren Bengt-Åke Ljungqvist äter korv och dricker kaffe. Bengt-Åke bedyrade dock att korven hade han fått av vänsterpartiet och han var bara intresserad av kaffe hos Sverigedemokraterna. Jag antar att Bengt-Åke behövde styrka sig lite inför deltagandet i Socialdemokraternas “demonstration”. I bakgrunden skymtar Mats Mattiasson (med ryggen mot) och Christopher Larsson plus Lars-Erik Persson som diskuterar med en besökare.

Sverigedemokraterna 1 maj 2018

Till höger Lars-Erik Persson och i mitten Lotta Antman i diskussion med Per Henriksson till vänster. Per har tidigare varit aktiv i Sverigedemokraterna Karlskrona.

Sverigedemokraterna 1 maj 2018

Robert Andersson hjälper en besökare att få en kopp kaffe. I bakgrunden Lars-Erik Persson.

Sverigedemokraterna 1 maj 2018

Göran Eklund skötte som vanligt korvkokningen med bravur och det gick åt fyra burkar Bullens korv, vilket innebär att besökarna inmundigade samtliga 160 korvar med bröd.

Sverigedemokraterna 1 maj 2018

Tidvis var det en mindre kö för att få sin kort och här ser vi Bertil Svennesson som äntligen fick en korv, till vänster Kenneth “Pelle” Johnsson.

Sverigedemokraterna 1 maj 2018

Camilla Karlman, Yvonne Svennesson och Ola Ulvås.

Sverigedemokraterna 1 maj 2018

Även ordförande Christopher Larsson tog sig tid att ta en korv med bröd.

Sverigedemokraterna 1 maj 2018

Ronnie Nilsson, Magnus Johansson, Susanne Cederholm, Kenneth Johnsson och Christopher Larsson.

Sverigedemokraterna 1 maj 2018

Yvonne Svennesson och Ronnie Nilsson går i perfekt otakt.

Sverigedemokraterna 1 maj 2018

Benny Berglund och Lotta Antman diskuterar med en besökare från SD Emmaboda. På väg ut ur tältet är Margareta Jonasson och till höger avvaktar Susanne Cederholm och Bente Eklund.

Sverigedemokraterna 1 maj 2018

Är det SÄPO eller Secret Service som bevakar evenemanget? Nej, det är bara Kenneth “Pelle” Johnsson.

Sverigedemokraterna 1 maj 2018

Robert Andersson, Yvonne Svennesson och Benny Berglund.

Sverigedemokraterna 1 maj 2018

Lotta Antman diskuterade länge med välkände Paul Melén som tidigare varit aktiv både inom Vänsterpartiet och Socialdemokraterna. För många är dock Paul dock nog mest känd för sina insatser i dokusåporna “Ensam mamma söker” och “Farmen“.

2 comments to Sverigedemokraterna 1 maj

 • Fd K-a-bo

  Finns det några siffror på uppslutningen i s-tåget i Karlskrona?
  I s-huvudstaden Muteborg lär det enligt MSM ha varit 1100, all time low enligt dem..
  Löfvén har del att hinna med innan 9 sept…

  • Karlskronabloggen

   Jag har inte sett någon uppskattning av hur många som gick i Socialdemokraternas “demonstrationståg” i Karlskrona, men det blir helt klart färre och färre för varje år. Det är inte alls samma längd på tåget som det var för sex-sju år sedan och detta trots att de ibland ökar avståndet mellan raderna för att det ska se längre ut. Som jag uppskattade antalet deltagare var det maximalt någonstans mellan 200 och 300 personer.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>