Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Kryssa” Robert Andersson

Robert Andersson i Sverigedemokraterna är, förutom en mycket trevlig man, också en mycket erfaren politiker både inom kommunalpolitik och kyrkopolitik. Som tidigare politiker i Moderaterna satt han 24 år i kommunfullmäktige i Älmhult och efter flyttningen till Karlskrona har han nu suttit i Karlskrona kommunfullmäktige sedan 2014. Robert har även varit ordförande i Kyrkofullmäktige i sitt lokala pastorat i Älmhults kommun. Lite märkligt nog har Robert hamnat först på plats 32 på valsedeln till Lunds stift, så han kommer troligen att behöva ett par hundra personkryss för att komma med till Stiftsfullmäktige.

Kryssa Robert Andersson till Stiftsfullmäktige i Lund den 17 september 2017

Robert “brinner” verkligen för kyrkopolitiken, så jag kan rekommendera alla som röstar i Kyrkoval 2017 på söndag att vända på den  rosa valsedeln “Val till Stiftsfullmäktige” och sätta ett kryss i ruta “32. Robert Andersson, Karlskrona”. Det kommer jag och flera med mig garanterat att göra enligt nedan!

"Kryssa" Robert Andersson

Jag hade tänkt avsluta med ett klipp från Facebook där Robert blir intervjuad och berättar om hur han ser på kyrkopolitiken och vad han kommer att arbeta för på regional nivå ifall han kommer in i Lunds Stiftsfullmäktige. Tyvärr verkar det dock vara strul med klippet just nu, men återkommer med en länk så snart det fungerar!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>