Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Kent ringer Lena Mellin

För ett par dagar sedan skrev Lena MellinAftonbladet en märklig krönika med rubriken “Tolv förlorade år” där hon bl a skrev att “alla partier vill ha hårdare tag mot terrorister, utom Sverigedemokraterna. Med anledning av detta horribla påstående ringde riksdagsman Kent Ekeroth (SD) upp Lena Mellin för att få svar på vad hon menar med det. Några vettiga svar fick inte Kent, för Lena Mellin verkade inte veta ens vad hon skrivit. Krönikan är dock nu faktiskt uppdaterad och formuleringen i just den meningen är ändrad.

Aftonbladet, Lena Mellin (redigerad krönika): “Tolv förlorade år”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>