Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Fem partier vände kappan

Så här snabbt blev fem av partierna i riksdagen “kappvändare” och ändrade hela sin invandringspolitik. Samhällskollapsen har ju gått att förutse i många år, men nu agerar dessa partier först när den är ett faktum. Intressant för övrigt i gårdagens partiledardebatt att ingen enda partiledare plockade fram “rasist- eller fascistkortet” mot Sverigedemokraterna. Jag gissar att Jimmie Åkesson i så fall skulle varit väl förberedd med några dräpande repliker. Enda pinsamma igår var väl när Stefan Löfvén åter drog upp “järnrör” i replikskiftet efter sitt eget anförande, när han hade slut på sina färdigskrivna argument.

5-partier-ändrar-sig

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>