Arkiv

Bokbörsen

Fem partier vände kappan

Så här snabbt blev fem av partierna i riksdagen “kappvändare” och ändrade hela sin invandringspolitik. Samhällskollapsen har ju gått att förutse i många år, men nu agerar dessa partier först när den är ett faktum. Intressant för övrigt i gårdagens partiledardebatt att ingen enda partiledare plockade fram “rasist- eller fascistkortet” mot Sverigedemokraterna. Jag gissar att Jimmie Åkesson i så fall skulle varit väl förberedd med några dräpande repliker. Enda pinsamma igår var väl när Stefan Löfvén åter drog upp “järnrör” i replikskiftet efter sitt eget anförande, när han hade slut på sina färdigskrivna argument.

5-partier-ändrar-sig

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>