Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Passa på att lyssna!

Det börjar snart bli dags för Ulf Lundell att infria sitt löfte om att förbjuda spelning av sin “Öppna landskap”. Han lovade ju att han skulle förbjuda alla sådana spelningar i svensk radio och TV eller användande av denna låt den dag Sverigedemokraterna har “över 20 procent” av sympatierna. Han får ligga i rätt ordentligt om han ska förbjuda den på YouTube för den finns i otaliga uppladdningar, men jag ser fram emot att han påbörjar denna resa och det ska bli intressant att se svenska folkets reaktion om han gör allvar av sitt tidigare “löfte”.

Relaterat:
Aftonbladet: “Därför hotar Ulf Lundell förbjuda ’Öppna landskap’”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>