Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Flyktingar” i ditt garage?

Fredrik Schulte från Moderaterna har jag sett och hört flera gånger i totalt verklighetsfrämmande inlägg i Sveriges Riksdag och i SVT Debatt, men i fredags fick han fullständigt “spel” i riksdagen när han i ett minst sagt förvirrat inlägg på fullt allvar föreslog att “vanligt folk” i form av svenska villaägare ska kunna få skattelättnader för att bygga om sina privata garage till bostäder för nyanlända “flyktingar”.

Fredrik Reinfeldt förlorade troligen valet 2014 för Moderaterna och Alliansen med sitt tal om “Öppna era hjärtan…” och Fredrik Schulte verkar nu spinna vidare på detta tema med “Öppna era garage…”.

2 comments to “Flyktingar” i ditt garage?

 • Först, han heter “Schulte”, (med felfinnarmode i läge “on”). Var lite svår att hitta på riksdagen.se.
  Fann iaf inget CV för denne person som betecknar sig som “studerande”.
  Inget yrke hittades heller. En person av detta slag borde vara portförbjuden i Riksdagen!
  Ingen som helst relevant utbildning, ingen livserfarenhet, ingen erfarenhet av riktigt arbete.
  Vi behöver inga verklighetfjärmade proffspolitiker!

  En kommentator på annan sajt skrev om Schulte: “Tydligt att det behövs avsevärd intelligensförstärkning i partiet. Med viss kunskap i ämnet offentlig tjänst kan jag lätt konstatera att oförståndet inte är partibundet, eller sektorbundet.”

  Tungt skrivet!

  • Karlskronabloggen

   Stort tack för rättelsen, visst är efternamnet SCHULTE, så det är nu ändrat. Jag har också läst en del kommentarer kring Fredrik Schulte i olika sociala medier och det är inga nådiga kommentarer. Intressant också att han själv bor i kliniskt svenska Täby (precis som namnen Reinfeldt) och att han själv inte har något garage, så han berörs inte av sitt eget förslag!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>