Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Gammelmedier i retur

Det är alltid lika glädjande att se högar med gammelmedier som är på väg i retur från affärer. Brukar se det ofta i CityHallen, men här faktiskt på Lidl där det var rejäla buntar med Aftonbladet, Expressen och KvällsPosten inklusive deras bilagor på väg i retur. Förhoppningsvis dör dessa pappersvarianter av tidningarna inom kort eftersom fler och fler inser hur grav censur som råder i dessa tidningar. Kollade lite på statistiken hos TS Mediefakta och i princip alla dagstidningar rasar i upplaga.

Ett stort undantag är veckoutgivna Nya Tider som gick upp med 47,6 procent under 2014 och skillnaden mot andra medier är att Nya Tider skriver om verkligheten. Jag ska skriva ett lite längre inlägg om Nya Tider vid senare tillfälle med aktuella exempel på artiklar från deras pappersupplaga!

Fria Tiders devis är “Nya medier tar vid där gamla sviker”, vilket borgar för att tidningen helt klart kommer att fortsätta att stiga i upplaga så länge gammelmedierna fortsätter sin politiskt korrekta självcensur.

Relaterat:
TS Mediefakta: Upplagor svensk dagspress
Nya Tiders webbutgåva där det även går att teckna provprenumeration på tre nummer

Gammelmedier i retur

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>