Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Fridolin och Ullenhag

Lite politisk humor skadar inte, speciellt när det är en “snäll” variant som i dessa två fall. Bilderna är lånade från utmärkta bloggen Petterssons gör skillnad och är ursprungligen kommentarer av signaturen “Alf” i bloggen och som Pettersson tyckte borde uppmärksammas lite mer. Delar helt den uppfattningen och det är två helt underbara och träffande bildmontage med Gustav Fridolin (MP) och Erik Ullenhag (FP).

Om Gustav Fridolin kan jag bara skriva han åt nog ett “krumelurpiller” i mörkret när han var liten och sa “Fina lilla krumelur, jag vill inte bliva stur” precis som i Astrrid Lindgrens bok om “Pippi Långstrump“.

När det gäller Erik Ullenhag syftar bilden självklart på pallen (senare IKEA:s “Erik Pallenhög“) som SVT tyckte han måste stå på i en debatt med Jimmie Åkesson (SD) eftersom Erik Ullenhag är så mycket kortare.

Gustav Fridolin (MP) och Erik Ullenhag (FP)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>