Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

SD mot nya höjder

Sverigedemokraterna slår hela tiden nya rekord i alla nio opinionsinstituts mätningar och idag kom Sentio med sin mätning där Sverigedemokraterna når sin högsta notering hittills med 17,8 procent. Det finns andra institut som ligger högre och andra som ligger lägre, men det beror lite på att mätningarna görs på olika sätt.

Denna undersökning är gjord efter Jimmie Åkessons återinträde som partiledare och Skavlans bedrövliga “intervju” som säkert stärkte Sverigedemokraterna. Samma sak med “bråket” med ungdomsförbundet SDU som också stärker partiledningen och regeringens budget igår lär ju inte göra saken sämre.

Massiv kritik på låtsas från alla Alliansens partiledare, men de har ju själva gått med på att regeringen ska få igenom sin budget i och med “Decemberöverenskommelsen“. Sånt trams ökar bara strömmen av väljare från Alliansen till Sverigedemokraterna, som idag är det enda oppositionspartiet i Sverige.

SD mot nya höjder

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>