Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Ensamkommandebluffen…

Hittade via en grupp på Facebook nedanstående klipp om “ensamkommandebluffen” som jag inte sett tidigare! Svensk gammelmedia skriver och talar ständigt om “ensamkommande flyktingbarn” och illustrerar med riktiga barn, ofta t o m unga flickor, vilket är en bild som inte har någonting med verkligheten att göra.

Här förutsätter jag att själva reportaget, som mycket ovanligt nog är delvis kritiskt, kommer från något svenskt gammelmedia och att sedan någon annan illustrerat med bilderna och skickat upp på YouTube.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>