Arkiv

Bokbörsen

Mer om den åttaåriga flickan

Fler och fler uppgifter kommer fram om det misstänkta mordet på en åttaårig flicka på Pantarholmen igår kväll och t o m gammelmedier går nu ut med hyfsat relevant information. Ja, sen kan man ju fundera på om en åttaårig flicka som “placerats hos släktingar” verkligen kan falla in under kategorin “ensamkommande flyktingbarn” där det nästan alltid rör sig om yngre män som är två till fyra gånger äldre denna åttaåriga stackars flicka. Polisen håller presskonferens just nu som går att följa på BLT/Sydöstran nedan.

BLT/Sydöstran: “Två personer misstänkta för mord på åttaåring”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>