Arkiv

Bokbörsen

Grymt Sven-Olof Sällström

Igår följde jag budgetdebatten i riksdagen drygt tre timmar och jag måste skriva att Sven-Olof Sällström (SD) var grymt bra! Han tog repliker på nästan alla andra talare och efter hans anförande tog t o m finansminister Anders Borg replik på honom och det är det första i klippet nedan! Sen kommer även replikskiftena med den alltid lika arrogante Carl B. Hamilton (FP), Ulla Andersson (V) och Anders Sellström (KD).

Hade sett fram emot att höra Sven-Olof Sällström i Karlskrona i slutet av denna månad, men nu blir det istället två andra föreläsare med tanke på stundande EU-val!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>