Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Ska bli intressant att lyssna

Idag kom en trevlig inbjudan att lyssna på riksdagsman Johnny Skalin (SD) och partiets toppnamn inför EU-valet Kristina Winberg som garanterat kommer att sitta i EU-parlamentet efter valet den 25 maj!

Johnny har jag sett i riksdagen under fyra år och han har verkligen växt med uppgiften speciellt när det gäller Europafrågor. Kristina har jag sett en gång när hon gjorde mycket bra ifrån sig i en debatt med Marit Paulsen (FP). Lite udda att Sverigedemokraterna valde två för de flesta okända namn som toppkandidater (den andre är Peter “Nalle” Lundgren), men med tanke på att det kommer att bli så många nya riksdagsmandat i valet i september kan jag förstå tankegången (dock inte att tre självklara namn saknas på riksdagslistan). Johnny står på tredje plats på listan och med tillräckligt många röster kan även han ta plats i EU-parlamentet.

Personligen har jag en annan favorit jag skulle sett i EU-parlamentet och som jag tror skulle passa förträffligt ihop med Storbritanniens karismatiske Nigel Farage från EU-kritiska UKIP, men jag får utveckla det senare!

Ska bli intressant att lyssna

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>