Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Integration och jämställdhet

Hiroo Onoda gav upp först 30 år efter kriget slutatIdag följde jag debatterna i Sveriges Riksdag, bl a om den ändrade brytpunkten och därefter en debatt om integration och jämställdhet som märkligt nog bakats ihop i samma debatt.

En som var flitigt i elden var Mattias Karlsson från Sverigedemokraterna som skötte sig alldeles utmärkt! Ett mycket bra anförande och bra svar på replikerna och Mattias tog sedan även repliker på många av de andra partiernas debattörerna och klarade det förträffligt!

Allra mest gillade jag Mattias jämförelse av sjuklöverpartierna och deras invandringspolitik med den japanske soldaten Hiroo Onoda som inte gav upp kriget 1945 utan kapitulerade först nästan 30 år efter Japan förlorat kriget.

Jag har hans bok på svenska som heter “Kapitulera? Aldrig! Mitt trettioåriga krig” och det är väl ungefär det sjuklöverpartierna håller på med just nu när det gäller invandrings- och integrationspolitiken!

De bara fyller på problemen och vägrar med dårars envishet att se den självklara lösningen på problemen i t ex svensk skola, växande kriminalitet, utanförskapsområden o s v.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>