Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Gamla Carlscrona 2013

Idag på förmiddagen gick jag ned till Föreningen Gamla Carlscrona och föreningslokalen för att lämna några papper och hittade en trevlig överraskning i mitt fack! Det är föreningens årsbok som redan är tryckt och klar och kommer att presenteras och börja säljas Första Advent söndagen den 1 december 2013 då det som vanligt är Öppet Hus i lokalen på Alamedan 11 mellan klockan 12.00 och 17.00.

Mycket trevlig bok med många helt unika bilder som jag aldrig ens sett tidigare och då har jag samlat Karlskronabilder i över 25 år. Totalt 120 sidor bilder varav de sista drygt 20 sidorna är nytagna bilder som anknyter till de gamla bilderna.

Helt klart en bra julklapp som jag kan rekommendera!

Föreningen Gamla Carlscronas årsbok 2013 - En vandring i Carlscrona

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>