Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Rusning till Hemköp idag

HemköpRonnebygatan hade idag ett ovanligt initiativ med riktigt ordentliga extrapriser på vissa varor för bonuskunder mellan klockan 14.00 och 20.00. Jag vet inte om det bara var ett tillfälligt erbjudande eller om det är återkommande, men riktigt bra priser var det och i den normalt sätt rätt tomma affären var det nu nästan som i en normal liknande affär i Beijing i Kina! Rejält långa köer till alla kassor, vilket jag aldrig sett på Hemköp tidigare och jag tycker affären har bättrat sig enormt senaste året!

Jag jobbade själv i samma hus i drygt tio år och handlade då ibland. Jag var dock inte särskilt nöjd med varken kvalitet eller priser, men nu är det något helt annat, både när det gäller kvalitet och priser!

Rusning till Hemköp idag

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>