Arkiv

Bokbörsen

Mycket bra Julia Kronlid!

Jag fick via länk nedanstående som tydligen är från idag på morgonen när Julia Kronlid från Sverigedemokraterna debatterade mot Maria Ferm från Miljöpartiet i SVT och vem som “vann” den debatten kan man tydligt se av klippet.

Maria Ferm är den från Miljöpartiet som är mest verklighetsfrånvänd, vilket ofta visar sig i riksdagsdebatterna!

Julia Kronlid gör fantastiskt bra ifrån sig – vilken enorm skillnad mot när hon satt i någon morgonsoffa dagen efter valet – och då har hon ändå varit föräldraledig från Sveriges Riksdag i två perioder efter valet 2010!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>