Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Infartsvägen till Lyckeby

Dagens gamla vykort blir “Infartsvägen till Lyckeby” och är postgånget 1960! Det är så jag också minns vägen, för det var många gånger jag åkte där med mina föräldrar till några av deras vänner i Lyckeby. Det var ju också den vägen jag själv körde för att handla på Kvantum (tror jag det hette – nuvarande ÖB) på 1980-talet.

Infartsvägen till Lyckeby

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>