Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Jimmie om Kyrkoval 2013

Jag var ju och lyssnade på Jimmie Åkesson sommartal i Sölvesborg förra lördagen och han ägnade en överraskande stor del i början på talet till det stundande kyrkovalet.

Här kommer ett YouTube-klipp där han förklarar varför det är så viktigt att gå och rösta i kyrkovalet! Kan bara hålla med till hundra procent och har faktiskt redan “värvat” några vänner som också kommer att gå och rösta nästa söndag. Valsedlar kommer förhoppningsvis i de flestas brevlådor i början av nästa vecka, men ska även finnas i vallokalerna vilket de gjorde när jag kollade i en av lokalerna för förtidsröstning tidigare idag!

Jag är för egen del inte särskilt religiös utan ser detta mer som en markering mot den totalhavererade Svenska Kyrkan som lierat sig med de allra mest vänsterextremistiska organisationerna i Sverige, anställer egna imamer och för att inte tala om biskop Eva Brunnes absolut vedervärdiga tal i Storkyrkan i Stockholm vid riksdagens öppnande 2010.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>