Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

SD växer så det knakar!

Sverigedemokraterna växer så det fullständigt knakar och på lördag är det dags för partiledare Jimmie Åkssons traditionella sommartal i Sölvesborg! Det fattas bara några tiotal innan det är 10 000 medlemmar i partiet och förhoppningen är att detta mål nås innan talet i Sölvesborg på lördag klockan 14.00!

Fantastiskt att så många nya blivit medlemmar senaste året och sedan finns även Sverigedemokratisk Ungdom (SDU) som också har en enorm tillströmning av nya medlemmar och det är just bland ungdomar Sverigedemokraterna har sitt absolut starkaste väljarstöd, det är bara att kolla på resultaten i Skolval 2010. Sen kan gammelmedierna fortsätta sin prat om att det är “arga äldre arbetslösa män i Skåne” som röstar på Sverigedemokraterna, för inget kan vara mer fel än det påståendet!

Sverigedemokraterna växer så det knakar

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>