Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Bra! Brandos mot konkursen!

De demokratiföraktande Fredrik Juto och Karl-Johan Pantzar som driver skoföretaget Brandos kom dagen efter valet 2010 med nedanstående patetiska klipp på YouTube!

De tog i princip bort klippet omedelbart efter en enorm proteststorm, där bl a folk lovade att beställa 20 par skor, och sedan skicka tillbaka alla eftersom det var gratis returrätt!

Det fanns även en del andra riktigt påhittiga förslag bland kommentarerna på gamla Politiskt Inkorrekt, men jag kommer inte ihåg alla längre förutom att det blev rätt många (minst sagt) negativa omdömen om Brandos på olika sajter där man bedömer olika företag.

Exempelvis på Rejta finns det många roliga kommentarer om Brandos och betyget 1,5 av 5,0 möjliga, t ex “jag fick två högerskor”, om det sen var sant eller inte vet ju förmodligen bara den som skrev kommentaren!

Tack och lov hade andra personer dock räddat Brandos “politiskt korrekta” katastrofklipp och lagt upp det på YouTube igen på annan adress så att det sparades till eftervärlden för evigt så att alla kan ta del av fjanteriet, men framförallt deras förakt för en tredjedels miljon människor i Sverige som säkert innan Val 2014 kommer att vara minst en miljon! Man kan bara förundras över hur egenföretagare kan göra en sån total missbedömning!

Nu ser det äntligen ut att vara dags för konkurs i Brandos eftersom företagsrekonstruktion är begärd och nedan kommer några relaterade länkar!

Avpixlat: “Dåliga tider för SD-hatande företagare”

Ehandel.se: “Exklusivt: Brandos AB i rekonstruktion”

Fria Tider: “Brandos hotas av konkurs – kunder kan förlora sina pengar”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>