Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Håller helt med Göran Hägg

Morgonsoffan” i SVT fick uttala sig om debatten mellan Jimmie Åkesson (SD) och integrationsministern och floskelsprutan Erik “Myten” Ullenhag (FP) som den förstnämnde “vann” med flera hästlängder, men det var framförallt för en gångs skull en vettigt sammansatt morgonsoffa där en av Sveriges få verklighetsbaserade journalister Per Gudmundson från Svenska Dagbladet fick plats.

Just i Svenska Dagbladet får Per inte så mycket utrymme att skriva om verkligheten, men hans personliga blogg, som finns länkad här under “Politik” här till höger är mycket läsvärd!

Här fastnade jag dock mest för Göran Hägg och hans totala sågning av Erik “Myten” Ullenhag och  jag delar helt även uppfattningen att “Myten” är en usel debattör eftersom han hela tiden bara verkar läsa innantill och bara kör med inövade fraser oavsett vad som debatteras.

Sen delar jag INTE Göran Häggs uppfattning om att SverigedemokraternaTYVÄRR” fick fler röster tack vare denna debatt utan jag tycker precis “TVÄRTOM“!

Det finns dock även en riktig PÄRLA från Per Gudmundson efter 4,23 in i debatten nedan:

“Vilket block man än röstar på i det här landet, får man Miljöpartiets migrationspolitik och det är ju Jimmie Åkessons stora guldläge.”

Så är det ju och den kommentaren säger allt om tillståndet i det som en gång var Sverige?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>