Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

En gammal bild från Torskors

Dagens gamla bild i Karlskronabloggen kommer från Torskors och dåvarande järnvägsstationen år 1969. Om man ser på skyltarna fanns tydligen redan då ett postkontor i byggnaden och när jag och familjen flyttade till Norra Hässlegården 1981 så var detta det postkontor vi alltid fick besöka när det gällde postärenden på den tiden internet inte fanns.

Jag minns inte exakt när postkontoret upphörde, men det bör ha varit i början av 1990-talet och lokalen var några år senare aktuell som klubblokal för Team Blekinge Löparförening där jag då var aktiv i styrelsen. Vi fastnade dock då för ett annat alternativ i Torskorsområdet på Industrivägen och i stället flyttade KA 2:s secondhandaffär Returen in i byggnaden på bilden under några år innan affären lades ned.

En gammal bild från Torskors

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>