Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Avpixlat-information på Alamedan!

Idag tog jag en lång, men lite (för) långsam löprunda dryga timmen på förmiddagen, först en sväng utanför Trossö och sedan en runda längs vattnet (isen), men svängde sen in på Alamedan och fick se nedanstående informationslappar under vindrutetorkarna på i stort sett samtliga bilar på Alamedan! En stor eloge till den eller de som har skrivit ut och sprider dessa lappar och det absolut viktigaste framgår av slutklämmen på lappen:

“Vägra låta dig luras längre”

En bilägare blev tyvärr utan lapp, för den tog jag från vindrutan och la i fickan och den syns på bilden nedan på foto från mitt skrivbordsunderlägg. Jag tycker det är otroligt viktigt att alla i Sverige även kan ta del av ocensurerade nya medier som Avpixlat och sedan jämföra med vad gammelmedierna skriver om samma nyheter. Sen är det upp till var och en att bilda sig en egen uppfattning!

Jag har sett liknande information om Avpixlat (dock inte just denna) i varukorgar i CityHallen och på Swedbank i Wachtmeister, men även i Lyckeby, bl a på Willys. Det kommer nog att bli mer sånt framöver, framförallt innan valet 2014 och det finns massor av informationsmaterial att ladda hem både direkt från Avpixlat och från andra ställen på nätet för alla som vill hjälpa till! Känns nästan lite som att det är en ny folkrörelse på gång!

Jag tycker det är enbart positivt att denna typ av viktig samhällsinformation sprids till fler och fler medborgare, men sen är det upp till var och en som tar del av informationen att dra sina egna slutsatser!

Avpixlat-information på Alamedan!

Denna utskrift satt på en bil just utanför ingången till Alamedan 23 vid 09.30 i morse! Minns tyvärr ej bilnummer och ledsen att jag tog med lappen i fickan, men förhoppningsvis kanske bilägaren kan ta del här istället?

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>