Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Fyrverkerier från Stakholmen

Eftersom vi är i Karlskrona detta nyår var det bara att ta trappan ned till Borgmästarefjärden för att kolla alla fyrverkerier och när de körde igång från Stakholmen var det några riktigt fina pjäser som sprängdes högt upp i luften, men inget som givetvis ens går att jämföra med de fyrverkerier som skickas upp från var och varannan lokalgata i Beijing under det kinesiska nyårsfirandet i januari eller februari. Där vågar jag inte ens gå utanför bostadsområdet kvällen det kinesiska nyåret firas med raketer och fyrverkerier.

Jag hade bara med den “lilla kameran” och det går inte att ta bra bilder med den på fyrverkerier utan stativ och specialinställningar så nedanstående får bli Dagens Bild med Idrottshallen, Östersjöhallen, Stakholmen och Saltö som skymtar som silhuetter i bakgrunden.

Fyrverkerier från Stakholmen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>