Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Richard Jomshof (SD) om den frånvarande demokratin i Sverige

Richard Jomshof, riksdagsman för SverigedemokraternaSverigedemokraternas rättspolitiske talesman och Sturköbon Richard Jomshof har överraskande fått utrymme för en artikel på SVT Debattkalendern och som är kort och mycket läsvärd. Den heter “Richard Jomshof (SD): Människor måste kunna säga sin åsikt utan repressalier”.

Det är en artikel som handlar om något som borde vara en självklarthet i alla demokratier, men som inte är det i demokraturen  Sverige som nu är fullt i klass med diktaturer i gamla öststater och Nordkorea idag när det gäller att strypa yttrandefriheten för de medborgare som tycker annorlunda än det politiska och massmediala etablissemanget.

Så länge 70 procent av “journalisterna” på TV, radio och tidningar stödjer vänsterextrema Miljöpartiet och Vänsterpartiet och de flesta övriga Socialdemokraterna lär nog Sverige tyvärr förbli en demokratur.

SVT Debattkalendern: “Richard Jomshof (SD): Människor måste kunna säga sin åsikt utan repressalier”

Avpixlat: “Richard Jomshof (SD) önskar demokrati värd namnet

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>