Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Kyrkorådet på Vämö

Dagens Bild kommer från eftermiddagens möte i Kyrkorådet i Karlskrona-Aspö pastorat. Mötena brukar variera mellan olika platser och senaste gångerna har det varit personalmatsalen vid Kyrkogårdsförvaltningen Vämö som gällt. Brukar vara alldeles för trångt, men det fungerade perfekt nu när ingen ommöblering skett utan varje nomineringsgrupp kunde sitta vid tre egna bord liksom två bord för tjänstemännen respektive kyrkoherden med sekreterare. På bilden till vänsterledamöter i Kyrklig Borgerlig Samling (KBS) och till höger Socialdemokraterna i Svenska Kyrkan (S).

Till glädje för åtminstone oss som bor centralt blev detta sista mötet på Vämö för i fortsättningen blir alla möten i kyrkorådet och kyrkorådets AU i Militärhemmet som inlett ett samarbete med pastoratet.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>