Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Guld- och silverskojare

BLT rapporterar idag att guld- och silverskojare i form av “Guld & Silver Kompaniet” var på besök i Karlskrona förra veckan. En del har tyvärr blivit lurade att sälja sitt guld eller silver och sedan acceptera att pengarna skulle komma in på konto senare i veckan. Lite märkligt kan tyckas att inte “Guld & Silverkompaniet” kunde skicka direkt via Swish utan hänvisar till att “Stora belopp betalas via banköverföring”. Tråkigt och det blir nog svårt att få pengar för detta då “företaget” tydligen åker runt i södra Sverige på samma sätt och lurar folk enligt artikeln i BLT. Polisen säger “– Vi har fått in anmälningar från Oskarshamn, Kalmar och Trelleborg. Nu säger ni att det skett även i Karlskrona, och det är inte förvånande alls. “ Åklagare har inlett förundersökning.

BLT: “Misstänkta guldbedragare på plats i Karlskrona – utgick från hotell i centrum”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>