Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Lysande föreläsning Richard!

Nästan exakt hundra intresserade medlemmar och sympatisörer bevistade Sverigedemokraterna Karlskronas medlemsmöte i filmsalen på Gullberna Park där partisekreterare Richard Jomshof höll en mycket lång föreläsning! Richard inledde med att på ett mycket pedagogiskt sätt förklara partiets ideologi och vad det två begreppen “socialkonservatism” och “en nationalistisk grundsyn” innebär.

Därefter följde själva huvudtemat för föreläsningen som handlade om “Sverigedemokraternas invandringspolitik”. De flesta närvarande visste säkert redan mycket i den frågan och har för länge sedan slutat tro på gammelmediernas totala vrångbild av partiets invandringspolitik, det gäller bara att föra ut den till de som ännu förstått. Richard förklarade som vanligt på ett mycket lättförståeligt sätt och det var en fantastiskt bra föreläsning med många, många intressanta frågor och kommentarer under resans gång.

Innan pausen för förtäring sjöng alla som ville – och det var faktiskt bara en handfull som inte ville vara med – en unison födelsedagshälsning i form av “Ja, må han leva…” till partiledare Jimmie Åkesson som idag fyller 36 år. Förhoppningsvis kommer filmen med hälsningen upp inom kort och då kommer den givetvis även att visas här i Karlskronabloggen. I pausen bjöd Sverigedemokraterna Karlskrona  åhörarna på mycket god kycklingfilé och potatissallad med tillbehör plus kaffe och kaka.

Totalt tre timmar och 20 minuter kändes som en mycket väl använd söndagseftermiddag och med tanke på applåder och kommentarer efteråt är jag övertygad om att alla som var med tyckte likadant! Richard fick även av lokalföreningens ordförande Christopher Larsson en bok som handlar om hur man tillagar sill på bästa tänkbara sätt och förhoppningsvis kommer den till pass för en vegetarian och Sturköbo!

Lysande föreläsning av Richard Jomshof!

Bild tagen från läktaren i filmsalen på Gullberna park som visar merparten av de nästan exakt hundra medlemmar och sympatisörer som kommit för att lyssna på Richard!

2 comments to Lysande föreläsning Richard!

  • Kommer denna föreläsning att finns tillgänglig på/i något medium för “icke-närvarande”?
    Missade den tyvärr. (MC-står fortf i garaget på service)
    2×23 mil till staun över dagen hade varit en baggis..

    • Karlskronabloggen

      Nej, tyvärr var det ingen som spelade in föreläsningen i Karlskrona. Vet inte hur det är på andra platser för Richard håller samma föreläsning runt om i Sverige. Helgen innan Karlskrona var han i Malmö och ikväll ser jag på Facebook att han hållit samma föreläsning i Uppsala inför över hundra åhörare. Vi får hoppas att någon spelar in en föreläsning så att den kan spridas vidare, för det behövs verkligen för att få folk att vakna.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>