Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Richard Jomshof föreläser på söndag 17 maj

Richard Jomshof föreläser i Karlskrona söndagen den 17 maj 2015söndag håller partisekreterare Richard Jomshof (SD) föreläsning i Karlskrona och det ser som väntat ut att bli ett klart rekord i antal åhörare på dessa medlemsmöten! Mötena hålls på Gullberna Park men är även är öppna för sympatisörer, släktingar, arbetskamrater och nyfikna som alla är välkomna! Det finns fortfarande platser kvar, men förhandsanmälan krävs till karlskrona@sverigedemokraterna.se senast idag, men du kan även kontakta någon vän som du vet är medlem och ska komma så ordnar det sig med anmälan!

Richard kommer att förklara vad det innebär att vara medlem i Sverigedemokraterna, vad “socialkonservatism med nationalistisk inriktning” innebär och hur det var när Richard tillsammans med Jimmie Åkesson, Björn Söder och Mattias Karlsson helt omformade partiet till det som idag är Sveriges snart näst största parti och märkligt nog enda oppositionsparti.

Richard talar även om vad partiets invandringspolitik innebär och det blir givetvis tillfälle för många frågor från alla som lyssnar.

Det blir också en paus under föreläsningen då Sverigedemokraterna Karlskrona bjuder på både en enkel förtäring och lite tid att prata med både gamla och nya vänner.

På tal om Sverigedemokraterna Karlskrona så är det verkligen “En växande folkrörelse på riktigt”, precis som beskrivs i intervjun med lokalföreningens ordförande Christopher Larsson i den alldeles förträffliga artikeln nedan i SD-Kuriren, skriven av Gabriella Hedarv.

Sverigedemokraterna Karlskrona - En växande folkrörelse på riktigt

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>