Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Lysande föreläsning Kent!

Idag hade Karlskrona storfrämmande i form av en av Sveriges mest omtalade politiker Kent Ekeroth (SD). Kent höll en lysande föreläsning på närmare två timmar om kriminalpolitik och invandringspolitik. En helt fantastisk föreläsning som borde spelas in och sändas i svensk TV så kanske ytterligare svenskar vaknar upp och förstår hur verkligheten ser ut! Ett åttiotal åhörare hade samlats i filmsalen på Gullberna park, vilket var nytt rekord!

Jag tänker inte skriva någon längre recension och även om jag kände till de mesta av de stolligheter politikerna från sjuklövern sysslar med så var det ändå mycket intressant och lärorikt att lyssna på Kent. Han tog bland annat fyra typfall på grova brottslingar och redogjorde för de bisarrt låga straff som utdöms av svenska domstolar. Om Sverigedemokraterna har ett bra förslag så röstar ändå sjuklövern mot mot förslaget. Kent tog bl a ett exempel där Sverigedemokraterna motionerade om att det ska vara brottsligt rymma från fängelse eller avvika från permissioner, men blev nedröstade. Två veckor senare presenterar ett av sjuklöverpartierna exakt samma förslag som sitt eget.

Kul när Kent jämförde Erik Ullenhag (FP) med legendariske Bagdad-Bob, som i irakisk TV förnekade att det fanns amerikanska trupper i Bagdad, trots att stridsvagnarna stod 200 meter från där han befann sig. Det var en bra jämförelse med “Myten” Ullenhag och hans förljugna hemsida “Vanliga påståenden om invandring”.

Detta var bara några exempel från den fantastiska föreläsningen och jag vet att Kent åker till flera ställen i Sverige, så han lär nog nå rätt många före årets val. Hoppas någon spelar in den och lägger på YouTube!

En annan sak Kent påpekade var  hur viktigt det är att alla går och röstar även i EU-valet den 25 maj!

Lysande föreläsning av Kent  Ekeroth

Lysande föreläsning av Kent  Ekeroth

Lysande föreläsning av Kent  Ekeroth

Tre ledamöter i Sverigedemokraterna Karlskronas styrelse. Från vänster Paul Cederholm, Michael Hess och vice ordförande Camilla Karlman som skötte presentationen och avtackningen av Kent, då ordinarie ordförande Christopher Larsson befinner sig på sydligare breddgrader.

1 comment to Lysande föreläsning Kent!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>