Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Kent Ekeroth talar som folk

I gammelmedierna har det förekommit många skrönor och vinklingar till Kent Ekeroths (SD) tal i Trelleborg i helgen, så därför kommer talet i sin helhet nedan. Kent är en otroligt duktig talare och jag var och lyssnade på honom när han höll en mycket uppskattad och välbesökt föreläsning i Karlskrona i februari förra året.

Hans BülowSydöstran var en av många som kommenterade och skrev en bisarr ledare med anledning av talet nedan och kallade Kent för “hatretoriker” och talet för “uppvigling” och att det bland de cirka 600 åhörarna fanns “uniformerade nazister”. Det sistnämnda påståendet kan direkt skrinläggas för om det hade varit sant hade det varit bilder på dessa personer i vartenda svensk gammelmedia. Det går också att kolla på klippet nedan som ibland sveper över alla åhörarna och jag har kollat både där och på gammelmediernas hemsidor utan att ens se skymten av några “uniformerade nazister”. När det gäller talet tycker jag det var mycket bra, sen har Kent en lite annorlunda stil och är mer rakt på sak än vad många andra politiker är. Kent är helt enkelt en politiker som talar som folk i allmänhet gör och utan att linda in det. Någon “uppvigling” kan inte jag höra i talet och “hatretoriker” är en bättre beskrivning på gammelmediernas rapporter kring talet än innehållet i talet.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>