Arkiv

Bokbörsen

Överraskande kandidater

Sverigedemokraterna presenterade idag sin lista till EU-valet i maj och det var två överraskande namn överst på listan, själv hade jag faktiskt inte ens hört talas om dessa förrän idag. Partiet kommer garanterat att få minst två platser i EU-parlamentet, men lite överraskande med två rätt okända namn överst, men jag kan förstå upplägget eftersom det kommer att bli en fördubbling eller tredubbling i riksdagsgruppen efter valet i september.

“Sverigedemokraternas partistyrelse fattade idag beslut om partiets kandidater till valet till Europaparlamentet. Toppar listan gör Kristina Winberg, 48 år, från Jönköping som sedan valet 2010 representerar partiet i kommunfullmäktige. Nummer två på listan är Peter ”Nalle” Lundgren, 50 år, från Gnosjö som valdes in i Sverigedemokraternas partistyrelse i november förra året.”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>