Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Överraskande kandidater

Sverigedemokraterna presenterade idag sin lista till EU-valet i maj och det var två överraskande namn överst på listan, själv hade jag faktiskt inte ens hört talas om dessa förrän idag. Partiet kommer garanterat att få minst två platser i EU-parlamentet, men lite överraskande med två rätt okända namn överst, men jag kan förstå upplägget eftersom det kommer att bli en fördubbling eller tredubbling i riksdagsgruppen efter valet i september.

“Sverigedemokraternas partistyrelse fattade idag beslut om partiets kandidater till valet till Europaparlamentet. Toppar listan gör Kristina Winberg, 48 år, från Jönköping som sedan valet 2010 representerar partiet i kommunfullmäktige. Nummer två på listan är Peter ”Nalle” Lundgren, 50 år, från Gnosjö som valdes in i Sverigedemokraternas partistyrelse i november förra året.”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>