Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Hembesök av trollarmén

Igår kväll fick jag oväntat besök av nedanstående gäng enormt trevliga troll! Jag antar de utgör en del av den trollarmé från den “Trollfabrik” som löjliga TV4:s Kalla Fakta håller på och tramsar om? Förstår inte vad desperata TV4 håller på med, det finns ju ingenting som framkommit i inslagen som är det minsta kontroversiellt? Skulle exempelvis vara intressant att veta vad i reportagen som är desinformation? Löjligast hittills var en ny intervju med informationschefen Joakim Wallerstein som fick frågor om att han skulle ha hotat den som gjorde reportaget, trots att det inte ens framgick tillstymmelse till hot i den dolda inspelningen. Pinsamt av TV4 att ens sända detta totalt misslyckade trams och dessutom föra fram det som huvudnyhet dag efter dag.

Här kommer några andra citat från nätet angående detta extremt löjliga försök att misskreditera Sverigedemokraterna.

Thoralf Alfsson, f d riksdagsman – “Jag anser att TV4 är helt tomhänta efter 5 månaders under cover inom Riks och SD. Men nu tror de att de skall kunna lura svenska folket och koka soppa på en spik med sina påståenden om desinformation, manipulering av det demokratiska samtalet och propaganda. Den som är något så när upplyst vet att det är just detta som svensk media ägnat sig åt i decennier. I våra grannländer kallas det för det svenska tillståndet!”

Joakim Lamotte, f d journalist på SVT – “TV4:s granskning av SD är ett journalistiskt hafsverk. Jag har sett granskningen av SD och väntar nu med spänning på att TV4 och SVT ska infiltrera Miljöpartiet och Vänsterpartiet med dold kamera.”

Erik Hellsborn, riksdagsman för SD – “Den löjligaste aspekten av den löjliga debatten om “trollfabriken” är påståendet om att SD försöker påverka väljarna så att de ska tycka mer som oss. Ja, det gör vi. Precis som alla partier. Det är vad politisk opinionsbildning handlar om.”

Trollen har nu återvänt hem, men jag hoppas på fler besök framöver för de var mycket trevliga.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>