Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Sandlådemoderaterna

Niclas Platow

Niclas Platow (M?)

Som många i Karlskrona säkert vet har det pågått interna stridigheter bland Moderaterna som nu kulminerat i att Niclas Platow uppmanas lämna alla sina politiska uppdrag i partiet. Niclas har utmanat Camilla Brunsberg om posten som högsta hönset bland Moderaterna i Karlskrona, men fick stryka på foten och i en intern omröstning i fullmäktigegruppen vann Camilla med 13 röster mot 8.

Om orsaken bara är att Niclas Platow mycket hastigt tittade på Sverigedemokraternas budgetförslag 2012 och sa att siffrorna stämde så är det pinsamt för Moderaterna för det finns även mailkorrespondens som visar att även Camilla Brunsberg haft möten med Ola Svensson från Sverigedemokraterna.

Detta sandlådebeteende kommer att skada Moderaterna i kommande kommunalval precis lika mycket som när Mats Johansson från Socialdemokraterna helt på egen hand förlorade makten i Karlskrona kommun 2006 när han vägrade sitta i samma soffa som Richard Jomshof (SD) i direktsändning i TV4 med motiveringen “De gaur ente å prauta me dom” och skämde ut både sig själv och Karlskrona för hela svenska folket.

Avslutar med en rolig historia jag hittade i alternativa medier som stämmer mycket bra:

“Under en lektion frågar fröken vad alla elevers pappor arbetar med. Eleverna svarade med allt från brandman, sjuksköterska och snickare m.m. När det blev lille Olles tur svarar han: “min pappa arbetar som strippa på en gayklubb och ibland när han får tillräckligt bra betalt brukar han sälja sin kropp”. Fröken blir alldeles röd i ansiktet men håller ändå en god min och vänder sig direkt till nästa barn. Efter lektionen ber fröken Olle vara kvar och frågar Olle om det han sade var sant.
– Nej det är klart att det inte var. Min pappa är politiker för Moderaterna, men det är jävla pinsamt att säga…”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>